Treking Albanija


Albanija - preprosto navduši!


Albanija, ki je bila toliko let skrita pred očmi preostalega sveta zaradi svojstvenega režima, se v zadnjem času počasi odpira. Gre za nepozabno, prekrasno destinacijo, kisvojo pohodniško na evropskem zemljevidu šele dobro riše. Prekrasni ljudje, izjemna narava, bogata kultura in vse tisto, kar od Albanije ne pričakujete. Albanija ima vse in še več, kar imajo velike pohodniške destinacije!
Naš treking po Albaniji je težko pisati z besedami, saj gre za izredno raznolik treking od mogočnih gora v osrčju mogočnih Prokletij, do pohajkovanja po hribih ob morju ter obisk prekrasnih vasic. Gre za pravi "gorski" treking, ki s svojo lepoto in drugačnostjo navduši. Ne boste se mogli načuditi odročnih predelov, kamor vas bomo popeljali. Albanija vam bo še dolgo ostala v srcu.

Stopnja trekinga: 3/4 (planinska tura)

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, kot deloma po brezpotjih. Gre za "gorski" treking, zato je osnovno znanje pohodništva po Alpah zelo priporočamo. S seboj imamo slovenskega ter lokanega vodnika, tako je za varnost dobro posrkbljeno.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Vodnik: Matevž Vučer


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Albaniji potrebujete pohodne čevlje (gojzarji), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik)


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju "Albanija"

Kdaj gremo
na pot?


7. julij 2018

PolnimoPodroben programCena potovanja:

990 EUR

Cena vključuje: letalski prevoz Ljubljana – Tirana – Ljubljana, letališče takse, prtljaga, prevoz na destinaciji, hotel 2/3 zvezdice na bazi polpenziona, šotori, prenos prtljage, lokalni vodnik, slovenski vodnik

Cena ne vključuje: vse nakupe osebne narave, pijačo (ustekleničeno vodo), hrano, ki ni v programu in vsi ostali stroški, ki niso predvideni v programu. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 100 eur.

OBVEZNO DOPLAČILO: Napitnina 30 EUR vodniku na destinacijiPRIJAVA NA TREKING "ALBANIJA" (KLIKNI ME)


Se še niste odločili? Še nekaj fotografij iz naših potovanj:

Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com