Treking potovanje Reunion


Reunion - vulkanski pohodniški raj


Otok Reunion je eden izmed najbolj skitih pohodniških čudes tega sveta. Mogočne vulkanske doline, nepregledna množica slapov in kaskad, neizmerni razgledi in vzpon na najvišji vrh ter na koncu prijeten oddih ob peščenih plažah turkiznega oceana. REunion se lahko pohvali tudi po mogočnem otoškem rastju, ki pogosto sominjajo na tropske gozdove. Razen nepozabne narave, ki navduši vsakega popotnika, se Reunion lahko pohvali po bogati kolokialni zgodovini (kot del francoskega čezmorskega ozemlja) in toplimi ljudmi, ki s svojo sporščenostjo očarajo. Zaplečite z nami po otoku Reunion!

Treking potovanje po Reunionu začnemo z popotniškim odkrivanjem kulturnih in bisredov kolonialne preteklosti, nakar se vendarle podamo v hribe. Prvi treking Salaie nas po popeljal do ene izmed treh mogočnih vulkanskih dolin, že naslednji dan se povzpnemo na vrh Maido z fantastičnimi razgledi ter naše treking odkrivanje otoka zaključimo z vzponom na najvišji vrh Piton des Neiges (3069 metrov nad morjem) - fantastična pohodniška izkušnja. Zadnji sklop potvanja je namenjen odkrivanju najlepših plaž - spoznavanju tipične lokalne kulinarike in nočnega življenja. Treking potovanje po Reunionu je super kombinacija aktivnih počitnic, popotniškega pohajkovanja in kratkega oddiha na peščeni plaži.

Stopnja trekinga: 3

Treking poti potekajo tako po vzorno urejenih poteh, občasno tudi po asfaltu/kolovoznih poteh. Treking primeren za vse ljubitelje pohodništva, vsekakor pa je primerna kondicija potrebna.


NEVARNE (strupene) ŽIVALI: NE

CEPLJENJA (obvezna): NE

Spremljevalec: Uroš Žajdela


KAJ POTREBUJEM S SEBOJ?


Za treking potovanje po Reunionu potrebujete visoke pohodne čevlje (gojzarji niso potrebni, so pa zaželeni), pokrivalo za glavo in sončno kremo, pohodne palice (zelo priporočljivo), dnevni nahrbtnik in sončna očala ter windstoper (vetrovko) in palerino (dežnik). Za vzpon na Piton des Neiges potrebne dolge pohodniške hlače in topla oblačila ter naglavna svetilka.


Nekaj utrinkov iz naših potovanj:

Podatki o potovanju "Reunion"

Kdaj gremo
na pot?


12.4.2019

Polno!


25.10.2019

PolnimoPodroben programCena potovanja:

1.999 EUR

Cena vključuje: letalski prevoz in letališke takse, ročna in tovorna prtljaga (do 20 kg), namestitev (5 x v apartmajski hiši v dvoposteljnih sobah na bazi nočitev z zajtrkom, 1 x gorska koča brez zajtrka in 3 x hotel 3* na bazi nočitev z zajtrkom ), prevozi po programu, slovenski vodnik, organizacija in DDV.

CCena Ne vključuje: vse nakupe osebne narave, kosila/večerje, pijača, vstopnine in fakultativni izleti.

Doplačilo za enoposteljno sobo 280 EUR.


OPOZORILO: prvih pet dni spimo v apartmajski hiši, kjer imamo dvpostejne sobe in samo 2 kopalnici! Apartmajska hiša je namenjena izključno naši skupini!PRIJAVA NA TREKING "REUNION" (KLIKNI ME)
Ker potujemo s srcem!

POHODNIŠKA AGENCIJA VIVATREKING

www.vivatreking.com